banner03 v4mod

C O V I D - 19 Tájékoztató!

Tisztelt Hallgatók!

A Kormány 2021. március 8-tól 2021. március 22-ig hozott határozata alapján és a felnőttképzési törvény értelmezése szerint a gyakorlati képzéseinket fenti időszak alatt szüneteltetjük. 

Amennyiben a feloldás megtörténik, oktatóink és irodáink azonnal értesítik Önöket és elkészülnek a beosztások a gyakorlati képzések folytatására. 

Megértésüket köszönjük!

izgi

Álláslehetőségek

GARTNER Intertrans Hungária Kft.

Olyan gépjárművezetőket keresünk akik rendelkeznek CE kategóriás vezetői engedéllyel, GKI kártyával, digitalis tachográf gépjárművezetői kártyával, legalább PÁV III-as minősítéssel és erkölcsi bizonyítvánnyal.

Amennyiben van ADR tartányra érvényes igazolványa (legalább 3., 5.1., 6.1, 8.,9. áruosztályok) ezen a területen is tudunk állást ajánlani.

Ha pályakezdőként nem rendelkezik vezetési gyakorlattal,vállaljuk a gyakorlati betanítását!

Versenyképes jövedelmet, biztos megélhetést, korszerű járműparkot és több mint 20 éves tapasztalattal bíró kiváló szakmai hátteret, biztosítási védelmet kínálunk.

Ingyenes képzési lehetőség CE kategóriás vezetői engedély + GKI kártya megszerzésére az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. álltal meghírdetett program keretében! Amennyiben sikeresen részt vesz a képzésben,állást kínálunk és vállaljuk a gyakorlati betanítását!

 

gartner

 

http://www.gartner.hu/