banner03 v4mod

Hírek

Bevezetésre kerül a tanulói elégedettség mérés

A FACE TO FACE FOKSZ Autósiskola különös gondot fordít tanulóinak elégedettségére. Ahhoz, hogy a képzést folyamatosan javítani tudjuk, minél jobban kielégítve a tanulói és törvényi elvárásokat, folyamatosan ellenőrizzük a minőséget és az elégedettséget.

tanulói elégedettség mérése

2015. augusztus 1-től a FACE TO FACE FOKSZ Autósiskolában bevezetésre kerül a tanulói elégedettség mérés. A tanulók a képzés egyes szakaszain, illetve összességében a végén a Kommunikációs Osztály által kidolgozott kérdőíves megkeresésben vesznek részt. Folyamatosan jelezhetik észrevételeiket, amely többletként járul hozzá a képzés sikerességéhez.

A FACE TO FACE FOKSZ Autósiskola az elmúlt időszakban már számos újítást vezetett be, ami tanulóink sikerességéhez pozitívan hozzájárult.

Az Autósiskolának Facebook közösségi oldalán működik az on-line ügyfélszolgálata is, ahol tanulóink, leendő tanulóink és érdeklődőink nyitvatartási időn túl, sőt hétvégén is feltehetik kérdéseiket. Ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésre.

A tanulói élmények különösen fontosak, mind a negatív, mind a pozitív tényezők tekintetében. A FACE TO FACE FOKSZ Autósiskola arra törekszik, hogy a nálunk végzett tanulók magabiztos, de biztonságos közlekedőkké váljanak, és iskolánkat elhagyva a boldog és pozitív élményekkel gazdagabb jogosítvány tulajdonosok táborát erősítsék.

 

FACE TO FACE FOKSZ Autósiskola
Kommunikációs Osztály
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.