banner03 v4mod

e-Learning

e-Learning

Az e-Learning olyan távoktatási forma, ahol a tanulók elektronikusan tudják elsajátítani a feladott tananyagot. Ezt a lehetőséget azoknak ajánljuk, akik otthon, rugalmas időbeosztásban szeretnék megtanulni a járművezetés elméleti részét. Az önálló tanuláshoz a tananyag ad segítséget, amely teljes egészében felkészít egy sikeres elméleti vizsgára.

A jelentkezéshez szükséges:

  • Orvosi alkalmassági;
  • Alapfokú iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány;
  • Személyigazolvány, lakcímkártya.

Tanfolyam menete:

A FACE TO FACE FOKSZ Autósiskolánál való jelentkezés után az előzőleg megadott e-mail címre küldött regisztrációs e-mail instrukcióival folytatódik a regisztrációs folyamat. Későbbiekben saját felhasználónévvel és jelszóval történik a tanulási folyamat. Regisztrálást követően a tanuló 90 nap alatt 60 órát tölthet bejelentkezve a rendszerben. Ez idő alatt kell elsajátítania a feladott tananyagot.

A tananyag lecke egységekre épül, a leckék végén modulzáró kitöltésével lehetséges a következő leckébe lépni. Amennyiben a 60 órás időkorlátot jól használja fel, ismétlésre is lehetőség nyílik visszalépéssel.

Szükség esetén pótóra vásárlásra is lehetőség van. Ezt a FACE TO FACE FOKSZ Autósiskolánál kell igényelni.

A tanfolyam végeztével a tanuló képzés igazolást kap, amely bizonyítja, hogy rendelkezik egy sikeres elméleti vizsga letételéhez szükséges tudásanyaggal. Képzési igazolással a tanuló elméleti vizsgát tehet. Sikeres elméleti vizsgát követően tapasztalt és szakképzett oktatóink rugalmas időbeosztással alkalmazkodnak a tanuló igényeihez.
A tanfolyam befejeztével kérje iskolánktól az igazolást, valamint a vizsgára bocsátás lehetőségét!

e-Learning bemutatók: